Dansk Cykel Safari

Turpakker

Bagdel på cykel
 
Dansk Cykel Safari kan give dig inspiration til cykelferien. Vi tilbyder turpakker med de nødvendige praktiske oplysninger til at planlægge rejsen selv. Det er en god investering i detaljerede kort, turforslag og information om fine, billige overnatningssteder. Vi kan også hjælpe med at booke overnatning på klostre og hoteller.
Du skal selv sørge for transporten, men vi giver gode råd.

Nærmere oplysninger hos Foreningen Frie Fugle: forening@friefugle.dk


Samarbejdspartnere:


På cykeltur på den jydske højderyg

P 1 A     Hærvejen - en historisk rute

En historisk rejse på Den jydske Højderyg fra Viborg til Padborg. Oplev Danmark fra Stenalderen over Vikingetiden til nu. En tur for alle - dagsturlængde tilpasses individuelt. Også muligt at vandre turen med overnatning på pilgrimsherberg.

Pris: 900 kr (incl. kort, turbeskrivelse, booking af overnatning og morgenmad på historiske kroer og på bondegårde).Frederiksberg slot      Logo for Kongernes Nordsjælland

P 1 B     Nordsjællands slotte

Hele Nordsjælland rundt til snedige skovveje og mange slotte.

Pris: 300 kr (incl. kort, gode råd, turbeskrivelse, overnatningsforslag).


Havudsigt i Portugal

P 2    Fra Lissabon til Algarvekysten i Portugal

Turen giver mulighed for at opleve den spændende hovedstad Lissabon med smalle gader og gamle sporvogne samt det brusende hav langs vestkysten ned til Sagres i Europas yderste hjørne samt Algarvekysten i syd.

Pris: 250 kr (kort, ruteforslag med overnatningsforslag, praktiske råd, henvisning til turoperatør m.m.).

Læs mere om turen.Cykelrute til Lund

P 3     Øresund rundt på cykel

Prøv at se den danske side af Øresundskysten … fra Glumslöv Bakker eller træd pedalerne op i Söderåsen højere end Himmelbjerget på kurvede grusveje mellem røde træhuse omgivet af stengærde og marker, hvor klipperne også stikker op.

Pris: 200 kr (kort, turforslag, gode råd, tips om overnatning m.v.).Mallorcas klostre

P 4     Mallorcas klostre og Menorca

Mallorca og Menorca er spændende på alle årstider med godt klima, gode veje til cykling, fredelige landsbyer og smukke klostre. Blot nogle km fra Palmas strande, er man i en helt anden verden.

Pris: 350 kr ( + 600 kr hvis booking) (cykelkort, adresser, turbeskrivelse m.v.).I Katalonien

P 5     Katalonien fra Barcelona

Fra Barcelona går turen op mod Pyrenæerne i flot terræn med smukke skov, natur, økologiske gårde m.v. på udkik efter jordbærtræer, over grønne vulkaner og forbi Dalis museum i Figueres.

Pris: 200 kr (hotelliste, kort, kort over Barcelona, turbeskrivelse m.v.).Smukke vækmønstre

P 6     Andalusien

Som trækfugle flyver vi sydpå, når vinteren trænger sig på herhjemme.

Pris: 300 kr (baggrundsnotat med praktiske oplysninger, kort 1 : 400.000, beskrivelse af 5 ruteforslag af en uges varighed og seværdigheder, liste med anbefalelsesværdige hoteller, kopi af artikler).Lagune ved Grado

P 7   Fra Alperne til Venedig

Pakken indeholder 2 turforslag mellem Alperne og Venedig. Et fra München via Brennerpasset og Cortina samt et forslag fra Tarvisio i det nordøstlige hjørne af Italien.

Pris:  200 kr (kort, turforslag, gode råd, tips om overnatning m.v.).Veneto

P 7 A    Veneto fra Gardasøen til Venedig

Pakken indeholder en uges cykeltur i let terræn med udsigt til Alperne gennem flotte byer med forslag til vin- og grappa- smagning. Man kan leje cykler, herunder elcykler og evt. få leveret GPS track af turoperatør.
Læs mere om turen i 2016

Pris:  300 kr (kort, turforslag, praktiske råd om transport til og fra, henvisning til turoperatør, hoteladresser m.m.).Udsigt ved Comino

P 8     Malta og Gozo

Øerne er så små som Als og ligger så sydligt som Tunis med et godt klima okt., nov, febr, marts, apr. Her er mange biler på Malta, men også cykelstier og cykelruter er undervejs, og der er masser af kultur at se på. Gozo er dejlig fredelig.
Pris: 200 kr (kort, oversigt cykelstier, gode råd, tips om overnatning m.v.).Sten på Sardinien

P 9     Sardinien

Middelhavsøen på breddegrad med Mallorca rummer et smukt kuperet landskab med eroderede klipper i flotte formationer. Der er mange spændende overnatningssteder på gamle gårde, hoteller m.v. Strandene er som i Caribien!
Pris: 200 kr (turforslag på Nordøen til en uge, fine overnatningsteder, kort, tips).Montefalco i Umbrien

P 10     Umbrien og Toscana

Man kan flyve til Rom og så komme med tog op til f.eks. Orvieto, hvorfra en uges rundtur udgår med overnatning på meget smukke steder, bl.a. et eventyrligt slot, hvor ejerne taler dansk.
Pris: 300 kr (turforslag til en uge, fantastiske overnatningsteder, kort, tips).Plori

P 11     Kreta – en græsk middelhavsø

Her er sol, bjerge, græsk mad og kulturhistorie i lange baner og meget charmerende små bjerglandsbyer.
Pris: 200 kr (kort, gode råd, tips om charmerende overnatning mv.).Kloster på vejen

P 12     Cypern - Afrodithes ø

Cypern har et varmt klima. Det er nok den varmeste middelhavsø, hvor selv november og februar/marts vil være gode til cykelferier. Desuden er der nu etableret flere afmærkede cykelruter. Vi foreslår at benytte et hotel med cykelcenter, hvor gode MTB kan lejes. Det er nu også blevet muligt at cykle ind i den nordlige del af Cypern.
Pris: 200 kr (bogen Cycling Cyprus, kort over Cypern, gode råd, oplysning om overnatning).Cykelrute i Strasbourg

P 13     Alsace i Frankrig

Alsace i det nordøstlige Frankrig er et dejligt område med varieret terræn mellem smukke byer og med udsigt til vinmarker mellem byerne. Det er den del af Frankrig, der er nærmest os, og området kan bl.a. nås med nattog til Basel, hvor cykler kan medbringes.
Pris: 200 kr
Turpakken indeholder cykelkort for Alsace og et turforslag (engelsk tekst) svarende til en uge incl. hoteladresser og seværdighedsoplysninger med udgangspunkt i Strasbourg. Desuden generelle tips og nyhedsbreve.

Udskænkningssted

P 14    Europa cykelpakke

Det er blevet trendy at cykle lidt længere stræk gennem Europa og samtidig lettere grundet udviklingen af Europæiske cykelruter. Men samtidig kan det være svært at overskue, hvor langt, man kan komme på den tid, man nu har og hvordan man undgår trafikerede veje.
Pris: 500 kr (Europæisk cykelkort, gode råd, tips om overnatning, et konkret turforslag efter ønske).


Klaipeda med mange cykler

P15.  Cykelpakke til de Baltiske lande

Estland, Letland og Lithauen har traditionelt haft kulturelle bånd til Skandinavien og byder på gode naturoplevelser bl.a. med mange storke, som vi savner herhjemme.
Pris: 200 kr (cykelkort, turforslag, gode råd, tips om overnatning m.v.).


Reklameskilt med ordet Safari

Foreningen Frie Fugle
Nordre Fasanvej 199, 1. th.
DK-2000 Frederiksberg
Tlf.:+45 33 11 11 75
Jens Erik Larsen mobil: 21 25 39 85
mail: forening@friefugle.dk
Bank: Fælleskassen: Reg.: 8411 Kontonr.: 4094039
CVR:: 29268843


Til toppen af siden