Turpakker  P 9 - Sardinien

Pakken til Sardinien kan bestilles via bestillingslisten


Pakken indeholder:
  • Kort over Sardinien 1:250.000
  • Hæfte med generel information
  • 2 Turforslag på Nordøen
  • Praktiske oplysninger
  • Adresseliste med overnatning
  • Foreningen Frie Fugles nyhedsbrev
For yderligere oplysninger kontakt
Foreningen Frie Fugle: forening@friefugle.dk


Klippeparti

Af Jens Erik Larsen

Middelhavsøen på breddegrad med Mallorca er ikke så kendt en cykeldestination, men øen rummer et flot kuperet landskab med eroderede klipper i flotte formationer, og der er mange spændende overnatningssteder i form af B&B på gamle gårde, hoteller m.v. Strandene er alle sammen med caribisk turkis farver.

Prisniveauet uden for højsæsonen (juli og august) på hoteller m.v. er meget fordelagtigt. Desuden er trafikken på vejene også meget fredeligere, så juni og september er gode måneder til Sardinientur.

Man kan flyve direkte fra Billund til Alghero beliggende på nord-vestlige hjørne af øen (Ryan Air - onsdage og søndage marts - oktober) eller til Olbio på nordøens østlige hjørne fra København (Norwegian mandage marts - oktober). Alternativt forskellige fly kombinationer f.eks. via Milano. Endelig kan man sejle fra Genova til Olbio og til Porto Torres ud for Sassari.

Sardin Carib

Naturparker omkring Tempio Pausania
Midt på nordøen findes et meget kuperet landskab med eroderede nøgne klipper i fantastiske formationer. Syd for Tempio Pausania ligger bjergområdet M. Limbara med højder op til 1362 m. Her kan man kun komme til fods, på MTB eller firhjulstræk og grusvejene kan være eroderet væk efter voldsom regn. Ud over naturoplevelsen kan man finde rester af en højtudviklet kultur i form af stensætninger med kæmpesten, som har været huse eller udkigstårne, kaldet Nuraghi…

Vi tilbyder turforslag mellem Olbia og Alghero med afstande, seværdigheder og oplysninger om de snedige overnatningssteder samt kort over Sardinien m.v.
Til toppen af siden