Turpakker
 
P7. Fra Alperne til Venedig


Pakken kan bestilles via bestillingsservice.

Pakken indeholder
 • baggrundsnotat med praktiske oplysninger
 • kort 1:400.000
 • beskrivelse af 2 ruteforslag
 • liste med anbefalelsesværdige overnatningsmuligheder
 • For yderligere oplysninger kontakt
  Foreningen Frie Fugle: forening@friefugle.dk


  Syd for Tarvisio


  Tarvisio - Venedig - Ravenna
  Tarvisio ligger i det øverste østlige hjørne af Italien. Her smyger Italien sig ind under Østrig og rammer Slovenien. Der er international togforbindelse mellem Venedig og Wien, men også et nyt cykelmedtagende tog Micotra mellem Udine og Villach kan benyttes til Tarvisio. Udsigten fra hotelvinduet i Tarvisio er med pelargonier i altankassen og bjerge til alle sider. Mellem bjergene sniger en flot cykelrute sig ind. Efter en kort opstigning, går det nedad hele dagen mod Udine med ny asfalt, fine rastepladser og panorama udsigt - det går faktisk lidt for hurtigt, så det gælder om at tage nogle pauser undervejs.

  Munchen - Cortina - Venedig
  Fra München benyttes den grønne cykelrute langs Isar floden mod Østrig. Stille og roligt klatrer man over Alperne ved Brenner passet og nyder den gode cykelrute nedad på den italienske side.

  Cykelrute ved Cortina

  Herefter drejes ind på den EuroVelo7, Solruten mod de skulpturelle Dolomitter til Cortina, hvor man evt. kan tage 2 overnatninger og supplere cykelturen med en vandretur helt op mod de spidse bjergtoppe. Videre sydpå følges nedlagt jernbane og til sidst mindre veje mod varmen i Podalen til Venedig.  Til toppen af siden